X
2021-2022 Eğitim – Öğretim yılı Karapınar ”Haydi Bil Bakalım” Bilgi Yarışması Finali gerçekleşti

2021-2022 Eğitim – Öğretim yılı Karapınar ”Haydi Bil Bakalım” Bilgi Yarışması Finali gerçekleşti

Medeniyet okulu projesi kapsamında üç hafta boyunca 20 Ortaokul arasında devam eden yarışma sonucunda finale kalan Gazi Mustafa Kemal, Toki Yavuz Selim, Kayalı Kepez, İslik ve Cumhuriyet Ortaokulları 6. sınıflar arası ''Haydi bil bakalım'' bilgi ve kültür yarışmasının finali 30.12.2021 Perşembe günü saat 10:00'da Karapınar Gençlik Merkezi binasında gerçekleştirildi.

ABONE OL
30 Aralık 2021 13:49
2021-2022 Eğitim – Öğretim yılı Karapınar ”Haydi Bil Bakalım” Bilgi Yarışması Finali gerçekleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Medeniyet okulu projesi kapsamında üç hafta boyunca 20 Ortaokul arasında devam eden yarışma sonucunda finale kalan Gazi Mustafa Kemal, Toki Yavuz Selim, Kayalı Kepez, İslik ve Cumhuriyet Ortaokulları 6. sınıflar arası ”Haydi bil bakalım” bilgi ve kültür yarışmasının finali 30.12.2021 Perşembe günü saat 10:00’da Karapınar Gençlik Merkezi binasında gerçekleştirildi.

Bilgi yarışması final programına İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal ve Şube Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürü Muhammed Ali Karakul ve Gençlik Merkezi Antrenörü, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü ve Öğretmenlerden oluşan Juri Üyeleri, Ezgi Baykut Bozkurt, Melike Kara, Özgür İlhan, Mustafa Balkan, Ruşen Pürlüsoy, Mehmet Akkaya denetim ve gözetiminde çekişmeli ve heyecanlı geçen bilgi ve kültür yarışmasında finale kalan okullara 20 Adet Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen Bilimleri, Konya, Türkiye, Dünya ile ilgili sorular soruldu. Yarışma neticesinde,

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu 1’inci

Toki Yavuz Selim ve Cumhuriyet Ortaokulu’nun normal sorularda berabere kalmasıyla yedek sorulara geçilerek, yedek sorular sonucunda 2. Cumhuriyet Ortaokulu oldu.

3. Toki Yavuz Selim Ortaokulu olurken, 4. İslik Ortaokulu ve 5.’de Kayalı Kepez Ortaokulu olarak sonuçlandı.

Yarışmada büyük emek sarf eden, Juri üyelerine ve Dereceye giren Ortaokullara, ödül olarak Kupa, Madalya ve kitaplar Kaymakam Oğuz Cem Murat, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal ve diğer katılımcılar tarafından tebrik edilerek, taktim edildi. Daha sonra öğrencilerle birlikte katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirerek, bilgi yarışması (haydi bil bakalım) sona erdi.

Programda birinci olan Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, Konya’da yapılacak olan Bilgi yarışmasında Karapınar’ı temsil etmeye hak kazandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r